aallot_vaalean_sininen

Meistä

Tarina

Syksyllä 2021 perustettu Boaty [ bou-ti ] on syntynyt intohimosta veneilyä ja hyvää palvelua kohtaan. Yrityksen perustaja, Hannes Kallioinen, on 33-vuotias konetekniikan diplomi-insinööri, jolla on laaja kokemus veneiden huollosta, asennuksista ja asiakaspalvelusta.

Haluamme tarjota kaikille veneenomistajille nykyaikaista ja asiakaslähtöistä palvelua – veneen kokoon tai konetehoon katsomatta.

Palvelemme veneenomistajia satamassa, kotipihassa ja Riihimäellä sijaitsevassa hallissamme. Tavoitteenamme on laajentaa toimipisteitä Etelä-Suomen alueella lähivuosina.

 

Lämpimästi tervetuloa Boatyn asiakkaaksi!

Hannes Kallioinen
0505463779
hannes.kallioinen@boaty.fi

“ Ensimmäinen kesätyöni oli pienkonehuoltamossa Paraisilla, kun olin 15-vuotias. Tuona kesänä perämoottoreiden huolto tuli opittua perin pohjin ja kesän päätteeksi ostin ensimmäisen oman veneen työstä kertyneillä rahoilla. Polttoaineen hain polkupyörällä ja äiti pääsi opettelemaan trailerin käyttöä.

Siitä asti olen ollut veneenomistaja. Kokemusta on karttunut purjeveneiden, kalastusveneiden ja huviveneiden ylläpidosta ja huollosta. ”

Arvot toimintamme taustalla

  • Kunnioitamme kaikkia asiakkaita, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita yhdenvertaisesti. Monimuotoisuus on rikkaus.
  • Palvelumme on läpinäkyvää ja olemme sanamme mittaisia.
  • Toimimme tavalla, joka ei ole haitaksi ympäristölle.
  • Kannustamme oppimista ja kokeiluja. Virheitä tapahtuu toisinaan ja niistä tulee oppia.

Töihin tai yhteistyökumppaniksi?

Parhaat tarinat rakennetaan porukassa. Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut työskentelemään kanssamme venealalla tai haluat meidän yhteistyökumppaniksemme.

 

 

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous