Scansrut Flip Pro USB

64,90 

Scanstrut Flip Pro on erinomainen ja kompakti USB-laturi, jolla voi ladata puhelimien lisäksi myös USB-C -portilla varustettuja tabletteja tai kannettavia tietokoneita. Tuote asennetaan 29mm reikään, eli tämän voi vaihtaa  perinteisen tupakansytyttimen tilalle, joiden asennusaukko on myös 29mm.

Määrä

Kuvaus

Scanstrut Flip Pro on suunniteltu käytettäväksi joko 12 V tai 24 V jännitesyötöstä ja sisältää 1x USB-A – ja 1x USB-C -latausliittimet.

Jousikuormitetut suojahatut takaavat tiukasti paikoillaan pysyvän liittimen suojauksen silloin, kun latausta tarvitsevia laitteita ei ole liitettynä. Latauksen aikana suojahattu avautuu nopeasti ja suojaa kaapelia kaapelin ollessa liitettynä liittimeen.

Flip Pro on valmistettu korkealuokkaisista meriluokan materiaaleista ja sen suojausluokka on IPX4, eli se kestää vettä erinomaisesti.

Flip Pro on NOPEA! Lataa 36 W:n teholla 12 V:n jännitteellä tai maks. 60 W 24 V:n jännitteellä. Soveltuu hyvin modernien kannettavien tietokoneiden lataamiseen USB-C-liitännän kautta. Lataa kookkaita tabletteja kaksi kertaa nopeammin perinteisiin latureihin verrattuna, ja pystyy lataamaan sekä iPad Pro – että IPhone -laitteita samanaikaisesti.

USB-C -lähtö:
60 W maks. 24 V järjestelmässä
36 W maks. 12 V järjestelmässä

USB – A -lähtö:
36 W maks.

• Yleiskäyttöinen liitäntä kaikille USB-A- tai USB-C-liitännöille.
• Nopea lataus (60 W maks.) enintään 2 laitetta samanaikaisesti.
• Helppo asentaa käyttämällä vakiotyyppistä USB-asennusreikää – 29 mm (1 1/8”)

Soveltuu meriympäristöön:
• Suojausluokka IPX4 (kun suojahattu suljettu)
• Sisäinen ruostumiselta suojaava pinnoite
• Sietää UV-säteilyä.
• Ruostumaton (316) sarana ja jousi.

Sähköiset tiedot:
Tulojännite: 10 – 30 VDC (12/24 V järjestelmä)
Tulovirta maks. 6 A (suosittelemme 10 A:n varoketta)
Tehonkulutus valmiustilassa: 0,01 W

Älä unohda näitä